29mei

We zouden allemaal graag met onze vingers kunnen klikken en boem – buikvet is weg! Helaas is dat gewoon geen realiteit. Er zijn echter enkele manieren waarop afvallen kunnen helpen. Het bereiken van een gezond gewicht is essentieel voor een goede gezondheid en het snel laten vallen van kilo’s is belangrijk voor succes op de lange termijn.

afslankdruppels dieetToen onderzoekers gegevens analyseerden van 262 vrouwen van middelbare leeftijd die worstelden met obesitas, bereikten degenen die sneller waren afgevallen een groter algemeen gewichtsverlies en succes op langere termijn door het af te houden. Als het aantal op je schaal snel daalt, blijf je gemotiveerd en verlies je meer.

Gewichtsverliesdruppels, zoals de afslankdruppels, bevatten meestal ingrediënten om je te helpen minder calorieën te eten als onderdeel van een VLCD (Very Low Calorie Diet).

Een caloriearm dieet kan net zo beperkend zijn als 500 calorieën per dag. Ik weet wat je denkt: “Als ik een dieet van 500 calorieën volg, ga ik natuurlijk afvallen!”. Dit is waar, maar als je je plan niet met supplementen ondersteunt, is de kans groter dat je je er niet aan houdt. Ja, het is extreem – en niet voor iedereen – maar het is niet bedoeld als iets dat je voor langere tijd gaat doen en het kan zelfs gemakkelijker zijn om je eraan vast te houden dan je misschien denkt.

Afslankdruppels

Afvallen met afvallen kan je helpen je honger onder controle te houden. Druppels die je kunnen helpen minder na te denken over voedsel, zullen je caloriearm dieet gemakkelijker maken. Het is niet goed als je het dieet bedriegt, omdat je al je harde werk verpest, dus de afslankdruppels kunnen je honger helpen verminderen. Druppels die aminozuren bevatten, kunnen je doelstellingen voor gewichtsverlies ondersteunen.

afslankdruppels voor en naAminozuren, zoals L-Arginine, worden geclassificeerd als ‘essentiële aminozuren’ – wat betekent dat je lichaam ze kan verkrijgen via voedselinname, maar vaak in kleine hoeveelheden, afhankelijk van je dieet. L-Arginine kan het lichaam helpen om meer vet te verbranden en de toevoeging van nieuw lichaamsvet bij zowel mensen als dieren te minimaliseren, waardoor gewichtsverlies wordt bevorderd. Ook voor sporters zijn deze vaak heel populair, maar dan vaak in de vorm van losse aminozuur complexen zoals deze hier.

Afvallen gaat vaak sneller met de ondersteuning van de druppels. Dieetdruppels zijn, net als LDD, een complexe formule van natuurlijke aminozuren die helpen de hypothalamus te resetten door signalen te sturen om een ​​hoog lichaamsvet af te breken. Dit zorgt ervoor dat je lichaam het lichaamsvet als primaire brandstofbron gebruikt. Aangenomen wordt dat deze signalen worden verzonden wanneer het lichaam een ​​caloriearm dieet volgt.

Daarom is het verplicht dat afslankdruppels worden gebruikt in combinatie met een caloriearm dieet. Het is belangrijk om te vermelden dat druppels die hormonen bevatten, zelfs ‘homeopathische’ versies, niet worden aanbevolen. Ze kunnen hormonen bevatten van een onbekende bron, dus het is altijd de moeite waard om een ​​hormoonvrij alternatief te gebruiken om dat risico te vermijden. Eet hiernaast drie gezonde maaltijden per dag.

Elk van deze drie maaltijden (plus een snack) moet een Power Protein (kip, mager vlees, vis, enz.), een plat buikvet (olijfolie, avocado) en een bron van vezels bevatten, zoals linzen, bonen of quinoa. Dit zorgt voor een optimaal gewichtsverlies, deels omdat het je een verzadigd gevoel geeft en voorkomt dat je slechte voedingskeuzes maakt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.